Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 065 286 286, Email: info@plusmobil.ba

 

DOSTAVA U ROKU 24H: Ukoliko naručite radnim danom do 17:00 časova, paket na vašu kućnu adresu stiže u roku od 24H!

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 5 KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala.

Kurirska služba isporuku vrši u roku od 24h do 48h od preuzimanja pošiljke u skladištu. Kako u praksi uručenje može biti i brže.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. U nekim slučajevima kada nedostaje neki artikal ili niste dobili odgovarajući artikl, mi nismo u mogućnosti da odreagujemo posle potpisivanja prilikom pouzeća paketa.